Home » Vereniging » Lidmaatschap

Lidmaatschap

Concertkoor Immanuel is steeds op zoek naar nieuwe leden. Vooral mannenstemmen en eerste sopranen kunnen we goed gebruiken, maar iedereen is welkom. Als je geïnteresseerd bent, kun je je aanmelden bij onze secretaris. De eerste 3 weken kun je gratis de repetities bijwonen. Voordat je definitief lid wordt, zal de dirigent een stemtest afnemen. Op dit moment is er een ledenstop voor de alten.
Zangliefhebbers die zich niet als vast lid aan ons koor willen verbinden, zijn ook van harte welkom om op projectbasis met ons koor mee te zingen. (Zie daarvoor de knop “project lid worden”)
Wil je een repetitie bijwonen of meer informatie neem dan contact op met onze secretaris: secretaris@concertkoorimmanuel.nl

Kom zingen bij concertkoor Immanuel. Elke dinsdagavond repetitie van 20.00 tot 22.00 uur in De Burgwal, Huis van Muziek en Bezinning, Burgwal 60 te Kampen
De contributie bedraagt € 25,- per maand.

Voor mensen met een minimuminkomen bestaat de mogelijkheid om (een deel van) de contributie te betalen met de Meedoenbonnen die de gemeente Kampen beschikbaar stelt. Concertkoor Immanuel accepteert deze bonnen.