Koortribune

Verhuur koortribune

Concertkoor Immanuel heeft samen met het Hervormd Kerkkoor Kampen een koortribune. Deze tribune is te huur. Van deze mogelijkheid wordt al jaren door veel koren in de omgeving van Kampen gebruik gemaakt. Het gebruik van een tribune tijdens concerten biedt voordelen. U heeft een prachtige presentatie van het koor en de dirigent is voor alle koorleden goed zichtbaar.

Het is een professionele tribune van het merk Altrex. Hij is licht en sterk, biedt plaats aan maximaal 160 personen die kunnen zitten en staan. De tribune is gemakkelijk te betreden en kan snel worden op- en afgebouwd. De tribune wordt verhuurd in een straal van 50 kilometer rondom Kampen.Huren van de tribune?
Het beheer en de verhuur van de tribune is in handen van de Commissie koortribune. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Bosman telefoon 038-3319510 of 06-55390936, of mailen via onderstaand e-mailadres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JONG TALENT?

Tussen de 16 en 27 jaar? Dan is de jongeren- werkplaats iets voor jou.

Klik hier voor meer informatie

Concertkoor Immanuel maakt gebruik van cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Klik op accepteren om akkoord te gaan
Accepteren