Projectlid worden

Projectlid worden

Zangliefhebbers die zich niet als vast lid aan ons koor willen binden, maar wel graag dat ene concert willen meezingen omdat ze het uit te voeren werk al eens eerder gezongen hebben, zijn van harte welkom om op projectbasis met ons koor mee te zingen. Vooral mannenstemmen en eerste sopranen kunnen we goed gebruiken, maar iedereen is welkom. Je kunt voor de repeteerperiode van minimaal drie à vier maanden voor de uitvoering van één of meer werken intekenen, onder het voorbehoud dat er geen ledenstop in de betreffende stemsoort is en dat je een eenvoudige stemtest met goed gevolg aflegt.

Zo kun je het hele traject van instuderen tot applaus meemaken en misschien smaakt het naar meer. Vrijblijvend een repetitieavond meedoen is mogelijk.

Concertkoor Immanuel is ook steeds op zoek naar nieuwe vaste leden. Als je geïnteresseerd bent, kun je je aanmelden bij onze secretaris (zie “lid worden” onder de knop “contact”) Wil je een repetitie bijwonen of meer informatie, neem dan contact op met onze secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Elke dinsdagavond repetitie van 20.00 tot 22.00 uur in het kerkgebouw van de Vrije Evangelische Gemeente, Boven Nieuwstraat 114 te Kampen. Als projectlid betaal je €24,- contributie per maand.

JONG TALENT?

Tussen de 16 en 27 jaar? Dan is de jongeren- werkplaats iets voor jou.

Klik hier voor meer informatie