Jongerenwerkplaats

Jongerenwerkplaats

Tussen de 16 en 28 jaar?

Dan is de jongerenwerkplaats iets voor jou

Jongerenwerkplaats

Meezingen met concertkoor Immanuel

Een unieke kans om klassieke zangervaring op te doen!

Ben je tussen de 16 en 28 jaar?
Muzikaal?
Houd je van een uitdaging?
En bovendien op dinsdagavond vrij?

Dan heeft concertkoor Immanuel je het volgende te bieden:

Een jongerenwerkplaats bij één van de bekende koren van Kampen. Dit houdt in dat je minimaal vier maand voorafgaand aan het concert  met het koor mee repeteert, goed bekend raakt met het werk dat Immanuel in dat jaar gaat uitvoeren en zicht krijgt op de organisatie van het koor. Samen met het koor, de dirigent, de solisten en het orkest sluit je met het concert de jongerenwerkplaats af. Een hele ervaring rijker!
Dit project kost je bovendien geen cent. Je krijgt een partituur, een cd en indien voorradig een oefen-cd in bruikleen met daarop je eigen partij om thuis te kunnen oefenen. Vanuit het koor word je een mentor toegewezen die je met raad en daad zal bijstaan. In sommige gevallen kan het je ook nog studiepunten opleveren. Informeer hiernaar bij de opleiding die je volgt. Er is een aantal plaatsen beschikbaar waarvoor je je kunt aanmelden bij het secretariaat:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Hierna word je uitgenodigd voor een stemtest op basis waarvan je een plaats krijgt toegewezen in het koor. En dan aan de slag, samen met het koor een klassiek werk instuderen en deze ervaring afsluiten met een concert. Wil je na het concert lid worden van het koor, dan geldt er een gereduceerd contributietarief van € 10,- per maand voor jongeren tot en met 27 jaar.
De koorrepetities zijn iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het kerkgebouw van de Vrije Evangelische Gemeente, Boven Nieuwstraat 114 te Kampen.

JONG TALENT?

Tussen de 16 en 27 jaar? Dan is de jongeren- werkplaats iets voor jou.

Klik hier voor meer informatie